Klösträd Catit Vesper high lounge

Klösträd Catit Vesper high lounge till din katt och kattunge Låt din katt klösa, vila sig och aktivera sig på en låg klösmöbel eller ett stort klösträd Klösträd Catit Vesper high lounge billigt till din katt Mängder av kattsaker som till exempel kattunnlar, klösbrädor galoppträd, katträd och klöstunnor Du handlar Klösträd Catit Vesper high lounge till ett bra pris hos Supercat.se

Modernt klös som är fint i hemmet! Vesper High Lounge är en klösmöbel av hög kvalitét med böjt poppelträ i valnöts-finish. High Lounge passar fint in i det moderna hemmet med sin estetiska formgivning. En klöspelare lindad med rep av sjögräs och två klösmattor lockar din katt. Platån i mitten har en lurvig mysig dyna och har en bra höjd både för catnaps och som spanarplats för att spana ut över reviret och familjen Fina trädetaljer i valnöt. Dyna med mjukt memoryfoam, avtagbar och tvättbar i handtvätt. Storlek: Base: 70 x 50 cm Height: 96 cm

Endast 2 995 kr
 

Relaterade produkter

Mighty Cat Enco klösmöbel, brun, 60 x 60 x 98 cm

Mighty Cat Enco klösmöbel, brun, 60 x 60 x 98 cm
Endast 1 690 kr

Denna Mighty Cat Enco klöspelare är robust och stadig. Stammens diameter är 15 cm med ett 1 cm tjockt sisallager. Den tjocka stammen ger extra stabilitet. Både du och din katt kan njuta av denna pelare länge. Med många viloplatser. Passar i alla rum. Färg: brun.

Bananaleaf Outdoor 3

Bananaleaf Outdoor 3
Endast 3 195 kr

Bananaleaf Klösträd - originalet från Karlie - snyggt, enkelt och hållbart! Bananaleaf klösträd Outdoor 3 är en klösmöbel av hög kvalitét som passar fint i hemmet. Klösträdet har fyra viloplatser och gott om klösmöjligheter. Bananaleaf är ett klösträd som är tillverkat i naturligt material, de är väldigt hållbara och går även att använda i uterum, på altan eller balkong (dock under tak). Dynorna som medföljer går att tvätta i 30 grader. Storlek: 158 x 103 x 58 (hxlxb) Obs, detta klösträd levereras alltid som hempaket dagtid med Schenker. Det går ej att skicka till ombud pga för tung låda.

Badalona beige klösträd

Badalona beige klösträd
Endast 419 kr

Ett klassiskt klösträd från Trixie! Snyggt mellanstort klösträd i klassisk beige färg som gör sig fint i hemmet och smälter in med inredningen. Storlek: Golvplatta: 37 x 37 cm. Diameter sisalrör: 9 cm. Höjd: 109 cm.

Sophie klösträd (flera färger)

Sophie klösträd (flera färger)
Endast 1 695 kr

Kattens No.1 är dansktillverkad serie klösträd av högsta kvalité. Sophie är en annorlunda klösmöbel, snygg med den större etagetunnan med två mysiga sovplatser. Golvmodell. Klösträdet finns i samtliga färger. Höjd: 85cm Vikt: 19kg Lösdelar vid leverans: 1 st mittpelare 80 cm (Ø 13 cm) 1 st tvättbar hängmatta 40x40 cm 1 st etagetunna Ø 40 cm H:75 cm 1 st bottenplatta i plysch 57x57 cm 2 st skruvar 1 st extra stor skruv Frakten ingår i priset på denna vara. Detta är en beställningsvara och levereras inom 1-2 veckor.